Festmenuer

Forretter

Kartoffel/porresuppe.
Klassisk skummende kartoffel/porresuppe.
Serveret med pocheret stykke af vesterhavstorsk.
Hertil skum af bacon og tørret kartoffel.
Kr. 85.-

Fiskesuppe.
Skummende fiskesuppe med persille, hvidløg og cremefraiche.
Serveret med stykker af dampet fisk og syltede skovsvampe.
Hertil crouton og frisk kværnet peber.
Kr. 85.-

Skærising.
Ovnbagt skærisingfilet.
Serveret på bund af spæde salater og krydderurter.
Hertil dressing af purløg og løg samt revet citron.
Kr. 90.-

 Laks.
Let røget laks serveret med blød, sprød, fast og flydende dild.
Hertil friseé og frisk dild.
Kr. 90.-

Kammusling og blomkål
Stegte kammuslinger.
Serveret på ”sat” puré af blomkål samt blomkålscrudité.
Hertil friterede blomkål og frisk karse.
Kr. 105.-

Perlehønebryst.
Røget perlehønebryst.
Serveret på variation af små salater og tørret tomater og ristede pinjekerner.
Hertil dressing på nedkog af portvin samt tørret rugbrød.
Kr. 90.-

 Jordskoksuppe.
Creme jordskoksuppe serveret med hvidvinskogt bacon og bacon skum.
Hertil jordskokchips og brøndkarse.
Kr. 90.-

 Bresaola.
Røgede kartofler serveret med skiver af bresaola.
Hertil purløgsmayo, rugbrødscrumble, syltede løg og brøndkarse.
Kr. 100.-

Hovedretter 

Her sammensætter vi hovedretten,
så den passer til jer ud fra sæsonens råvarer.

Kød:

Okse/kalvekød:
Klump
Filet
Cuvette
Mørbrad
Svinekød:
Kamstykke med og uden svær
Mørbrad
Kæber
Fjerkræ:
Kalkun
And
Unghanebryst
Hopballe Mølle Kylling
Lam:
Skank
Culotte
Krone
Vildt:
Sommerbuk
Krondyr

Fisk: (efter sæson)

Rundfisk:
Kuller
Lyssej
Torsk
Laks
Rødfisk
Havtask

 Fladfisk:
Rødspætte
Rødtunge
Slethvar
Pighvar

Kartofler:

Pommes Anna
Pommes Rösti med timian
Pommes Royale med hvidløg og timian
Pommes Fondant
Panko pommes
Grove pommes frites
Nye kartofler med skalotter, persille og smør
Hvide kartofler med persille
Små bagte kartofler med skræl

Saucer:

Kraftig reduktion fra emnet
Sauce bordelaise
Sauce chasseur
Sauce diable
Sauce madeira
Cognac sauce
Peber sauce
Trøffelsauce
Sauce bearnaise
Sauce hollandaise
Fiske sauce tilsmagt med hvidløg og safran
Beurre blanc – hvidvins smør sauce
Beurre rouge – rødvins smør sauce

Tilbehør

Ærte variation
Gulerods variation
Jordskok variation
Selleri variation
Rodfrugts variation
Løg variation
Svampe, kål og æbler
Kål, æbler, abrikoser og purløg
Crouton, foie gras, svampe og trøffel
Bønner, bacon, sennep og tomater i egen saft
Svampe, kål og bacon
Bønner, bacon, waldorfsalat, hjemmesyltet agurkesalat og kandiseret tyttebær
Farmors syltede rødkål, glaserede perleløg, syltede asier og brunede kartofler
Hvide og grønne asparges, rosenkål og fennikel
Lun ”salat” af capers – rosiner – musling og kål samt marinerede skalotter

Desserter

Panna Cotta.
Panna Cotta med en snert af hvid chokolade.
Serveret med krystalliseret chokolade og lime kaviar.
Hertil ”valgfri is” samt skum ”på samme” og brændte mandler.
Kr. 95.-

Crepes suzette.
Klassiske crepes suzette.
Flamberet i køkkenet med appelsin, mandler og orangelikør.
Hertil hjemmelavet vaniljeis og flamberlage.
Kr. 85.-

Gateau Marcel.
Dobbelt mørk chokoladekage.
Serveret med ”valgfri is” og sprøde chokoladeflager.
Hertil tørrede hindbær og mynte.
Kr. 85.-

Islagkage.
2-delt islagkage med smag ”2 valgfrie is”.
Serveret med pisket fløde og frisk frugt.
Hertil chokoladesauce og twill af vanilje.
Kr. 85.-

Æbletærte
Lun æbletærte serveret med ”valgfri is”, æblekompot og karamel.
Hertil sprøde æbler og frisk mynte.
Kr. 85.-

Nøddekurv.
Klassisk hjemmebagt nøddekurv.
Serveret med ”2 valgfri is”.
Hertil sprød chokolade og mynte.
Kr. 85.-

Mazarin.
Klassisk mazarinkage serveret med drænet yoghurt, blød karamel, sprød marengs og ”valgfri is”
Kr. 85.-

Europæiske oste fra nær og fjern.
3 slags oste.
Serveret med syltede valnødder og Svanelundens hjemmelavede marmelade.
Hertil oliven og hjemmelavet knækbrød.
95.-


Eksempel på menuer…

3 retters menu.

Velkomstdrink

3 retters menu sammensat efter jeres ønsker. 

Kaffe med hjemmelavede godter.

Kr. 465.-

 

4 retters menu.

Velkomstdrink med små snacks.

Appetitvækker med fri hånd fra køkkenet.

Syrlig renser fra køkkenet inden hovedretten.

4 retters menu sammensat efter jeres ønsker. 

Kaffe med hjemmelavede godter.

Kr. 565.-