Buffeter

Buffeter

”Den klassiske buffet”

2 slags sild serveret med alt der hører til.
Rejer serveret med hjemmelavet mayonnaise og citron.
½ æg med tomat.
Pandestegte fiskefileter serveret med hjemmerørt remoulade.
Tarteletter med høns i urter.

Mørbrad a lá creme.
Glaseret herregårdsskinke.
Små kartofler med skalotte løg, smør, salt og persille.
Salat af torvets grønt med dressing.

Variation af oste serveret med hjemmebagte knækbrød.
Chokoladekage med nødder hertil vaniljecreme.
Æblekage med makroner og fløde.

Variation af hjemmebagt brød og smør.
Kr. 285.-

”Den moderne buffet”

Laksetatar serveret med friseé, frisk karse og peberrodscreme.
Tempereret kuller i dildcreme med saltet agurk og frisk dild.
Røget perlehønebryst på spæde salater med bagte tomater, fumé og ristede pinjekerner.
Rilette af gris tilsmagt med grov sennep serveret med syltede løg, friseé og mizuna samt fumé.

Hopballe Mølle kylling serveret på årstidens grønt.
Helstegt kalvecuvette på sauté af skovens svampe, spidskål og æbler.
Stegt lammeculotte med klassisk ratatouille og mynte.
Rødvins sauce.
Grov kartoffelkompot med sennep og estragon.
Blomkåls couscous med olivenolie og pinjekerner.

Europæiske oste serveret med syltede valnødder og oliven samt hjemmebagte knækbrød.
Mazarin med drænet yoghurt og kys.
Mousse af hvid chokolade med granatæble og grønt sukker.

Variation af hjemmebagt brød og smør.
Kr. 335.-

”Den avancerede buffet”

Dampet skærising med kold salat af fennikel og blodgrape.
Spicy brændt laks med syltet ananas, chilimayonnaise, feltsalat og ananaskaviar.
Røgede kartofler med bresaola, purløgscreme og sprød rug.
Bacon kogt i hvidvinseddike med croutons, aioli og krydderurter.

Helstegt oksemørbrad serveret med urter i citron.
Lammekrone serveret med perlebyg, bønner, bacon og frisk timian.
Kraftig reduktion.
Kartofler bagt i lag med løg og timian.
Marineret rodfrugtsalat med blåbær, nødder og sat ost.

Lokale oste serveret med abrikoskompot og hjemmebagte knækbrød.
Gateau marcel med cremefraiche.
Cheesecake i glas med citron curd.

Variation af hjemmebagt brød og smør.
Kr. 375.-

”Til receptionen”
(Minimum 40 personer)

Sprøde havreflager med dip af Philadelphia.

Små tærter med mousse af tun. 1 stk.

Tærte af tallegio med rimmet torsk. 1 stk.

Røget perlehøne med syltet løg.

Valnøddepate med syltede løg. 2 stk.

 Canapé med agurk og hvidløg. 2 stk.

Sprød serrano med tomatkompot. 2 stk.

Oste ”hapsere” med oliven. 2 stk.

”Sat” kærnemælk med mysli og bær. 1 stk.

Frisk frugt.

Variation af hjemmebagt brød og smør.

 Stående Kr. 195.-
Siddende Kr. 255,-

Brunchbuffet
(I tidsrummet fra kl. 09:00-15:00)

Yoghurt med bær serveret med hjemmelavet mysli.

Røræg med sprød bacon.

Brunchpølser serveret med hjemmelavet tomatkompot.

Varmrøget laks med purløgsmayonnaise og friseé.

Lufttørret skinke serveret med tørrede tomater, ristede pinjekerner og pesto.

Hjemmelavet hønsesalat med ristede svampe, løg og syltet citron.

Lun leverpostej med ristede svampe og råsyltede rødbeder.

Amerikanske pandekager med orangesirup.

Europæiske oste med hjemmelavet bærkompot og hjemmebagte knækbrød.

Frisk frugt.

Variation af hjemmebagt brød.

Hjemmerørt smør.

Kaffe og the ad libitum.

 Kr. 195.-