Buffeter

Buffeter

 

”Den klassiske buffet”

2 slags sild serveret hjemmelavet karrysalat.
½ æg serveret med hjemmet mayonnaise toppet med rejer.
Lakseroulade med flødeost samt kryderurter. Tarteletter med høns i urter.
Mørbrad a lá creme.
Glaseret herregårdsskinke.
Hjemmelavet frikadeller.
Flødekartofler tilsmagt med hvidløg.
Salat af torvets grønt med dressing.
Europæiske oste serveret med skovbær kompot og oliven samt hjemmebagte knækbrød.
Chokoladekage hertil vaniljecreme.
Citronfromage toppet med fløde samt chokolade.
Variation af hjemmebagt brød og smør.
Kr. 285.-


Den moderne buffet”

Hjemmegravad laks med sprød rug samt lime creme.
Tempereret kuller med marineret fennikel og karse.
Røget perlehønebryst på spæde salater med syltet løg, fumé og ristede pinjekerner.
Carpaccio af okseinderlår serveret med parmesan ost samt pesto.
Unghanebryst serveret på honningbagte rodfrugter.
Helstegt kalvecuvette på sauté af svamp, rosenkål samt løg.
Stegt lammeculotte på perlebyg, peberfrugt samt persille.
Rødvin sauce.
Kartofler bagt i lag med løg og timian.
Blomkåls couscous med olivenolie og ristet solsikkekerner.
Danske oste serveret med hybenkompot og syltet valnødder samt hjemmebagte knækbrød.
Gateau marcel serveret med lemon curd.
Kærnemælks panna cotta rombraiseret ananas.
Variation af hjemmebagt brød og smør.
Kr. 335.-

 

”Den avancerede buffet”

Dampet skærising på spæde salat med limecaviar og sauce verte.
Spicy brændt laks med syltet ananas, chilimayonnaise og frisée.
Røgede kartofler med bresaola, purløgscreme og sprød rug.
Bacon kogt i hvidvinseddike med croutons, aioli og krydderurter.
Helstegt oksemørbrad serveret med bagte jordskokker.
Lammekrone med sauté squash og peberfrugt.
Kraftig reduktion.
Pommes royal.
Bulgursalat med spinat, selleri og oliven.
Lokale oste serveret med abrikoskompot og portvins marineret nødder samt hjemmebagte knækbrød.
Brombær mazarinkage med creme fraiche.
Tiramisu i glas.
Variation af hjemmebagt brød og smør.
Kr. 375.-

 

”Til receptionen”
(Minimum 40 personer)

Hjemmelavet saltstænger serveres med dip af flødeost.
Små tærter med mousse af tun. 2 stk.
Blinis med varmrøget laks samt hytteost. 2 stk.
Sprød okse rillette.
Valnøddepate med syltede løg. 2 stk.
Canapé med kylling og bacon. 2 stk.
Sprød serrano med tomatkompot. 2 stk.
Emmentaler med oliven. 2 stk.
Myslibar 1 stk.
Frisk frugt.
Variation af hjemmebagt brød og smør.
Stående Kr. 200.- Siddende Kr. 255,-

 

Brunchbuffet
(I tidsrummet fra kl. 09:00-15:00)

Yoghurt med bær serveret med hjemmelavet mysli.
Røræg med sprød bacon.
Brunchpølser serveret med hjemmelavet tomatkompot.
Koldrøget laks med purløgsmayonnaise og rygeost creme.
Lufttørret skinke serveret med tørrede tomater, ristede pinjekerner og pesto.
Hjemmelavet hønsesalat med ristede svampe, løg og syltet citron.
Lun leverpostej med ristede svampe og råsyltede rødbeder.
Amerikanske pandekager med orangesirup.
Europæiske oste med hjemmelavet bærkompot og hjemmebagte knækbrød.
Frisk frugt.
Variation af hjemmebagt brød.
Hjemmerørt smør.
Kaffe og the ad libitum.
Kr. 195.-