September – Oktober

A la carte i Svanelunden

Mousserende vin
Bresaola og urtemayonnaise, laksetatar og peberrodsskum
samt syltet agurk med sprød toast og karse.

Porre & Kammusling
Pocheret porre, fyldt med rørt tatar af kammusling.
Serveret med friskost, sprød spansk skinke og estragonstøv.

Kuller
Stegt kuller serveret med løgpuré, syltede løg og sprøde løgflager.
Hertil beurre noisette med kapers, æble og ristede hasselnødder.

Svinenakke
Trukket svinenakke, serveret med smørdampet spidskål.
Hertil syltede bøgehatte, perleløg og kørvel.

Onglet
Boeuf Onglet serveret med bagte jordskokker, jordskokkepuré og jordskokkechips.
Hertil sauce borderlaise.

Citron & Lakrids
Citronfromage med lemon curd, serveret med lakrids iscreme.
Hertil tørret marengs og specier småkage.

 Agurk & Hvid chokolade
Agurkesorbet med rå og syltet agurk.
Serveret med sprød og blød hvid chokolade og dild olie.

Ostebræt
Ostebræt med forskellige oste fra nær & fjern.
Serveret med kompot, syltede nødder, oliven & hjemmebagt knækbrød.

Kaffe/the – Hjemmelavede godter
Vælg mellem stempel kaffe eller stempel the.
Serveret med 3 slags petitfours.

2 retter kr. 295,- 2 gl. vin kr. 170,-
3 retter kr. 345,- 3 gl. vin kr. 255,-
4 retter kr. 395,- 4 gl. vin kr. 335,-
5 retter kr. 445,- 5 gl. vin kr. 415,-
6 retter kr. 485,- 6 gl. vin kr. 485,-
Alle serveringer inkl. vine & avec 1200,-