Juli – August

A la carte i Svanelunden

Mousserende vin
Bresaola og urtemayonnaise, laksetatar og peberrodsskum
samt syltet agurk med sprød toast og karse.

Krabbeklør naturel
Serveret med aioli, dildmayonnaise og chilimayonnaise.
Hertil hjemmebagt brød og rørt smør.

Kulmule
Pocheret og friteret kulmule, serveret på røget puré af blomkål.
Hertil spæde urter glaseret i hvidvinssirup, sprødt skind, muslingefløde og dildolie
samt syltede ribs og dildstøv.

Kartoffelmad
Nye kartofler fra Graverens Grønt, serveret med purløgsmayonnaise, syltede rødløg og crudité af radiser.
Hertil sprød rug og friske urter.

Kalvemørbrad
Langtidsstegt kalvemørbrad, serveret med variation af ærter og syltede perleløg.
Hertil kraftig rødvinsreduktion.

Hyldeblomst
Friteret, sorbet og caviar.
Serveret på chokoladejord, pyntet med maltgrene.

 Blandet bær og chokolade
Friske bær, 3 x chokolademousse og hindbærsorbet.

Ostebræt
Ostebræt med forskellige oste fra nær & fjern.
Serveret med kompot, syltede nødder, oliven & hjemmebagt knækbrød.

Kaffe/the – Hjemmelavede godter
Vælg mellem stempel kaffe eller stempel the.
Serveret med 3 slags petitfours.

2 retter kr. 295,- 2 gl. vin kr. 170,-
3 retter kr. 345,- 3 gl. vin kr. 255,-
4 retter kr. 395,- 4 gl. vin kr. 335,-
5 retter kr. 445,- 5 gl. vin kr. 415,-
6 retter kr. 485,- 6 gl. vin kr. 485,-
Alle serveringer inkl. vine & avec 1200,-