Fredag i lunden

Fredag er en god dag og det skal fejres.
Derfor inviterer vi indenfor til 4 retters menu, der skifter hver fredag efter kokkens humør, årstiderne og hvad der ellers lige falder ham ind.

Dette er vores mulighed for at lege i køkkenet og I kan forvente fantasifuld mad, god stemning og dejlige vine.

”Restaurant Svanelunden henter sin inspiration i det klassiske køkken – dog med velvalgte afstikkere til de moderne, danske køkkentraditioner”

Vores menukort tager udgangspunkt i det sæsonbetonede køkken. Vi tilbyder en 4-rettersmenu, der skifter efter humør og sæson. Skal det hele gå op i en højere enhed, anbefaler vi vores vinmenu, som er tilpasset til maden.

 

 

Vesterhavsfisk med ærter, blåmusling og røg

Okse, løg og nødder

Kylling og grønt fra Dorte

Koldskål, jordbær og sommer

 

Kokken bestemmer 4-rettersmenu 350,- 

inkl. vinmenu 600,- med Cremant og snacks 700,-

tillæg 65,- for opgradering til Champagne

 

1 gl. Cremant 85,-

1 gl. Champagne 130,-

Snacks 50,-

Champagne med snacks 165,-