Fredag er en god dag og det skal fejres.
Derfor inviterer vi indenfor til 4 retters menu, der skifter hver fredag efter kokkens humør, årstiderne og hvad der ellers lige falder ham ind.
Dette er vores mulighed for at lege i køkkenet og I kan forvente fantasifuld mad, god stemning og dejlige vine.
”Restaurant Svanelunden henter sin inspiration i det klassiske køkken – dog med velvalgte afstikkere til de moderne, danske køkkentraditioner”
Vores menukort tager udgangspunkt i det sæsonbetonede køkken. Vi tilbyder en 4-rettersmenu, der skifter efter humør og sæson. Skal det hele gå op i en højere enhed, anbefaler vi vores vinmenu, som er tilpasset til maden.
Vesterhavsfisk, asparges og fiskesauce
blomkål, blomkål og smør
kylling i souffle med confiteret kartoffel, forårsløg og kyllingesky
Mazarin med rabarber, rabarber og ærter
Kokken bestemmer 4-rettersmenu 400,-
inkl. vinmenu 700,- med Cremant og snacks 800,-
Tillæg 250,- for opgraderet vinmenu.
-opgraderet vinmenu skal vælges af hele bordet.
1 gl. Cremant 85,-
1 gl. Champagne 130,-
Snacks 50,-
Champagne med snacks 165,-