Fredag i lunden

Fredag er en god dag og det skal fejres.
Derfor inviterer vi indenfor til 4 retters menu, der skifter hver fredag efter kokkens humør, årstiderne og hvad der ellers lige falder ham ind.

Dette er vores mulighed for at lege i køkkenet og I kan forvente fantasifuld mad, god stemning og dejlige vine.

”Restaurant Svanelunden henter sin inspiration i det klassiske køkken – dog med velvalgte afstikkere til de moderne, danske køkkentraditioner”

Vores menukort tager udgangspunkt i det sæsonbetonede køkken. Vi tilbyder en 4-rettersmenu, der skifter efter humør og sæson. Skal det hele gå op i en højere enhed, anbefaler vi vores vinmenu, som er tilpasset til maden.

 

Torsk, blomkål, radise, brunet smør og karse

Smørstegt kulmule med Hokkaido og muslingeskum

Braiseret oksespidsbryst, grov mos, marineret kål og grønt

Kinderæg a la Svanelunden

 

Kokken bestemmer 4-rettersmenu 350,- 

inkl. vinmenu 525,- med velkomstbobler og snacks 600,-