Fredag er en god dag og det skal fejres.
Derfor inviterer vi indenfor til 4 retters menu, der skifter hver fredag efter kokkens humør, årstiderne og hvad der ellers lige falder ham ind.

Dette er vores mulighed for at lege i køkkenet og I kan forvente fantasifuld mad, god stemning og dejlige vine.

”Restaurant Svanelunden henter sin inspiration i det klassiske køkken – dog med velvalgte afstikkere til de moderne, danske køkkentraditioner”

Vores menukort tager udgangspunkt i det sæsonbetonede køkken. Vi tilbyder en 4-rettersmenu, der skifter efter humør og sæson. Skal det hele gå op i en højere enhed, anbefaler vi vores vinmenu, som er tilpasset til maden.

Laks med syltet løg og rævesauce
Sprængt andebryst, rødbede, tyttebær og sauce
Confiteret gris, grønkål & sauce med solbær
ris a la mande i nye klæder

Kokken bestemmer 4-rettersmenu 400,-
inkl. vinmenu 700,- med Cremant og snacks 800,-

Tillæg 250,- for opgraderet vinmenu.
-opgraderet vinmenu skal vælges af hele bordet.

1 gl. Cremant 85,-
1 gl. Champagne 130,-
Snacks 50,-
Champagne med snacks 165,-