Fredag i lunden

Fredag er en god dag og det skal fejres.
Derfor inviterer vi indenfor til 4 retters menu, der skifter hver fredag efter kokkens humør, årstiderne og hvad der ellers lige falder ham ind.

Dette er vores mulighed for at lege i køkkenet og I kan forvente fantasifuld mad, god stemning og dejlige vine.

”Restaurant Svanelunden henter sin inspiration i det klassiske køkken – dog med velvalgte afstikkere til de moderne, danske køkkentraditioner”

Vores menukort tager udgangspunkt i det sæsonbetonede køkken. Vi tilbyder en 4-rettersmenu, der skifter efter humør og sæson. Skal det hele gå op i en højere enhed, anbefaler vi vores vinmenu, som er tilpasset til maden.

 

 

Laks, urter og sprødt

Vesterhavsfisk med muslingeskum og selleri

BBQ- gris med forårsgrønt

Citronparfait, ananas og karamel

 

Kokken bestemmer 4-rettersmenu 350,- 

inkl. vinmenu 600,- med Cremant og snacks 700,-

tillæg 65,- for opgradering til Champagne

 

1 gl. Cremant 85,-

1 gl. Champagne 120,-

Snacks 50,-

Champagne med snacks 165,-