Den moderne buffet
Restaurant Svanelunden

Restaurant Svanelunden

Den moderne buffet


Hjemme gravad laks med sprød rug samt lime creme.
Tempereret lyssej med marineret fennikel og karse.
Røget perlehønebryst på spæde salater med syltet løg, fumé og ristede pinjekerner.
Carpaccio af okseinderlår serveret med parmesanost samt pesto.


Unghanebryst serveret på honningbagte rodfrugter.
Helstegt kalvecuvette på sauté af svamp, spidskål samt løg.
Stegt lammeculotte på sauté af squash og peberfrugt.
Rødvin sauce.
Pommes Anna.
 Couscous salat med olivenolie og ristet solsikkekerner.


Danske oste serveret med havtornkompot og syltet valnødder samt hjemmebagt knækbrød.
Gateau marcel serveret med julienne af appelsin.
Kærnemælks panna cotta rombraiseret ananas.

Variation af hjemmebagt brød og smør.


Kr. 355.- i huset.
kr. 305,- ud af huset.*


*Minimum 15 personer.

Under 15 personer kommer der et tillæg på 25,- per. Person.


Restaurant Svanelunden © 2020 - All rights reserved - lavet af nethjaelp.dk

Vi bruger cookies til at levere de tjenester og funktioner, der tilbydes på vores hjemmeside, og til at forbedre vores brugeroplevelse.

Godkend