Den moderne buffet

”Den moderne buffet”

 

Hjemme gravad laks med sprød rug samt lime creme.
Tempereret lyssej med marineret fennikel og karse.
Røget perlehønebryst på spæde salater med syltet løg, fumé og ristede pinjekerner.
Carpaccio af okseinderlår serveret med parmesanost samt pesto.


Unghanebryst serveret på honningbagte rodfrugter.
Helstegt kalvecuvette på sauté af svamp, spidskål samt løg.
Stegt lammeculotte på sauté af squash og peberfrugt.
Rødvin sauce.
Pommes Anna.
 Couscous salat med olivenolie og ristet solsikkekerner.


Danske oste serveret med havtornkompot og syltet valnødder samt hjemmebagt knækbrød.
Gateau marcel serveret med julienne af appelsin.
Kærnemælks panna cotta rombraiseret ananas.

Variation af hjemmebagt brød og smør.


Kr. 355.- i huset.
kr. 305,- ud af huset.

Restaurant Svanelunden ApS Svanelunden 6 - 9800 Hjørring

Vi bruger cookies til at levere de tjenester og funktioner, der tilbydes på vores hjemmeside, og til at forbedre vores brugeroplevelse.

Godkend