Efterårs menu

Efterårs menu

Forretter:

 

Jordskokkesuppe

Cremet jordskokkesuppe, hvidvinskogt bacon, jordskokke chips og kørvel.

Kr. 95.-

 

Bresaola

Bresaola, røgede kartofler, persille mayo, rugbrødscrumble, syltede løg og urter.

Kr. 100.-

 

Carpaccio af torsk
Carpaccio af torsk, variationer af beder og sprøde urter.
115.-


Andeterrin
Andeterrin, foie gras, kirsebær, sennep, jordskokke chips og sprøde urter.
135.-


Sprængt kalvetunge
Sprængt kalvetunge, kål, gulerod, citron mayo, sprødt brød og urter.
115.-


Laks

Røget laks, krydderurt mayo, rygeost, sprød rug og crudité.

Kr. 105.-

 

Kammusling a´la Nage

Stegte kammuslinger, hvidvins syltede urter, tomat og sauce Nage.

Kr. 125.-

 


Hovedretter:

 

Svinekroket
Kroket af gris, trøffel, crudité af gulerod og blomkål, pommes fondant dertil en reduktion af perlehøne.
210.-

 
Tournedos Rossini
Oksemørbrad, foie gras, trøffel, svampe, crouton, pommes røsti og sauce Madeira.
295.-

Dampet Skærising
Dampet skærising i soufflefars, variationer af kål, crouton, kompot med kartofler og oliven dertil sauce Hollandaise.
225.-


Krondyr
Krondyr ryg, saltbagt selleri, æble, oliven, stegte kartofler og vildt reduktion.
275.-

 

Desserter:

 

Gateau Marcel – HELT Klassisk
135.-


Karamel pannacotta
Rom og solbær sorbet.
105.-


Karamelia
Karamel, chokolade, broken gel af grape og safran is
110.-


Brombær tærte
Med cremefraiche, glace og urter
95.-

Restaurant Svanelunden ApS Svanelunden 6 - 9800 Hjørring

Vi bruger cookies til at levere de tjenester og funktioner, der tilbydes på vores hjemmeside, og til at forbedre vores brugeroplevelse.

Godkend