Forretter:
Krabbe salat
Krabbe salat, brioche, hjertesalat, asparges crudité, spicy creme og sprøde urter.
125.-
Carpaccio af torsk
Carpaccio af torsk, variationer af tomat og sprøde urter.
115.-
Skærising
Ovnbagt skærisingfilet, toast melba, grillet citron, urtecreme og spæde urter.
Kr. 105.-
Laks
Røget laks, Krydderurt mayo, rygeost, Sprød rug og crudité.
Kr. 105.-
Kammusling a´la Nage
Stegte kammuslinger, hvidvins syltede urter, tomat og sauce Nage.
Kr. 115.-
Bresaola
Bresaola, røgede kartofler, persille mayo, rugbrødscrumble, syltede løg og urter.
Kr. 100.-
Hovedretter:
Lammekrone
Lammekrone, brændt porrer, tyttebær, løg dertil nye kartofler og sauce Salmis.
235.-
Skindstegt kulmule
Kulmule, kartoffel kompot, sauce Basquaise og sprøde urter.
235.-
Kalvefilet
Kalvefilet, forårsløg, grønne asparges, enochi svampe, nye kartofler, sky sauce og crudité af hvide asparges
225.-
Perlehøne
Stegt perlehøne, syltede majroer, karotter, sukkerærter, sauce Blanquette og sprød Duchess.
205.-
Desserter:
Rabarber trifli
Næsten som mor hun lavede den.
95.-
Rabarber mazarin kage
Hvid chokolade, rabarber sorbet, syltede rabarber og rabarberkompot.
105.-
Grønne jordbær
Vanilje, cremefraiche og madagaskerpeber.
115.-
Hyldeblomst
Med hvid chokolade og syre.
115.-
Restaurant Svanelunden © 2020 - All rights reserved - lavet af nethjaelp.dk