Forårs menu

Forårs menu

Forretter:


Krabbe salat
Krabbe salat, brioche, hjertesalat, asparges crudité, spicy creme og sprøde urter.
125.-


Carpaccio af torsk
Carpaccio af torsk, variationer af tomat og sprøde urter.
115.-


Skærising

Ovnbagt skærisingfilet, toast melba, grillet citron, urtecreme og spæde urter.

Kr. 105.-

 

Laks

Røget laks, Krydderurt mayo, rygeost, Sprød rug og crudité.

Kr. 105.-

 

Kammusling a´la Nage

Stegte kammuslinger, hvidvins syltede urter, tomat og sauce Nage.

Kr. 115.-

 

Bresaola

Bresaola, røgede kartofler, persille mayo, rugbrødscrumble, syltede løg og urter.

Kr. 100.-

 

Hovedretter:

 

Lammekrone
Lammekrone, brændt porrer, tyttebær, løg dertil nye kartofler og sauce Salmis.
235.-


Skindstegt kulmule
Kulmule, kartoffel kompot, sauce Basquaise og sprøde urter.
235.-

 
Kalvefilet
Kalvefilet, forårsløg, grønne asparges, enochi svampe, nye kartofler, sky sauce og crudité af hvide asparges
225.-


Perlehøne
Stegt perlehøne, syltede majroer, karotter, sukkerærter, sauce Blanquette og sprød Duchess.
205.-

 

Desserter:

 

Rabarber trifli
Næsten som mor hun lavede den.
95.-

Rabarber mazarin kage
Hvid chokolade, rabarber sorbet, syltede rabarber og rabarberkompot.
105.-


Grønne jordbær
Vanilje, cremefraiche og madagaskerpeber.
115.-


Hyldeblomst
Med hvid chokolade og syre.
115.-

Restaurant Svanelunden ApS Svanelunden 6 - 9800 Hjørring

Vi bruger cookies til at levere de tjenester og funktioner, der tilbydes på vores hjemmeside, og til at forbedre vores brugeroplevelse.

Godkend