Forretter:
Perlehønebryst
Røget perlehønebryst, små salater, tørret tomater, pinjekerner og glace af portvin.
Kr. 90.-
Bresaola.
Bresaola, røgede kartofler, persille mayo, rugbrødscrumble, syltede løg og urter.
Kr. 100.-
Krabbesalat
Krabbesalat, brioche, hjertesalat, asparges crudité, spicy creme og sprøde urter.
125.-
Carpaccio af torsk
Carpaccio af torsk, variationer af tomat og sprøde urter.
115.-
Laks
Røget laks, krydderurt mayo, rygeost, sprød rug og crudité.
Kr. 105.-
Kammusling a´la Nage
Stegte kammuslinger, hvidvins syltede urter, tomat og sauce Nage.
Kr. 115.-
Hovedretter:
Oksemørbrad
Oksemørbrad, tærteskal med ærte franchise, grillet hvid asparges, nye kartofler og sauce Bordelaise.
265.-
And
Stegt andebryst, variationer af beder, persille, nye kartofler og pebersauce.
225.-
Kalvefrikassé
Kalvefrikassé med nye ærter, spæde gulerødder, små løg, hvide asparges og nye kartofler.
205.-
Helstegt rødtunge
Helstegt rødtunge, kantareller, bøgehatte, estragon, kørvel, nye kartofler og kraftig reduktion af perlehøne.
245.-
Desserter:
Jordbær Trifli
Næsten som mor lavede den.
105.-
Jordbær tærte
Vanilje is, jordbær creme og pistacie.
125.-
Peach melba
Brændt marengs, hindbær og fersken.
115.-
Blåbær
Blåbær, hvid chokolade og saltkaramel
105.-
Restaurant Svanelunden © 2020 - All rights reserved - lavet af nethjaelp.dk