Sommer menu

Sommer menu

Forretter:


Perlehønebryst

Røget perlehønebryst, små salater, tørret tomater, pinjekerner og glace af portvin.

Kr. 90.-

 

Bresaola.

Bresaola, røgede kartofler, persille mayo, rugbrødscrumble, syltede løg og urter.

Kr. 100.-

 

Krabbesalat
Krabbesalat, brioche, hjertesalat, asparges crudité, spicy creme og sprøde urter.
125.-


Carpaccio af torsk
Carpaccio af torsk, variationer af tomat og sprøde urter.
115.-


Laks

Røget laks, krydderurt mayo, rygeost, sprød rug og crudité.

Kr. 105.-

 

Kammusling a´la Nage

Stegte kammuslinger, hvidvins syltede urter, tomat og sauce Nage.

Kr. 115.-

 

 

Hovedretter:

 

Oksemørbrad
Oksemørbrad, tærteskal med ærte franchise, grillet hvid asparges, nye kartofler og sauce Bordelaise.
265.-


And
Stegt andebryst, variationer af beder, persille, nye kartofler og pebersauce.
225.-


Kalvefrikassé
Kalvefrikassé med nye ærter, spæde gulerødder, små løg, hvide asparges og nye kartofler.
205.-


Helstegt rødtunge
Helstegt rødtunge, kantareller, bøgehatte, estragon, kørvel, nye kartofler og kraftig reduktion af perlehøne.
245.-

 

Desserter:

 

Jordbær Trifli
Næsten som mor lavede den.
105.-


Jordbær tærte
Vanilje is, jordbær creme og pistacie.
125.-


Peach melba
Brændt marengs, hindbær og fersken.
115.-


Blåbær
Blåbær, hvid chokolade og saltkaramel
105.-

Restaurant Svanelunden ApS Svanelunden 6 - 9800 Hjørring

Vi bruger cookies til at levere de tjenester og funktioner, der tilbydes på vores hjemmeside, og til at forbedre vores brugeroplevelse.

Godkend