Forretter:
Carpaccio af torsk
Carpaccio af torsk, variationer af beder og tomat samt sprøde urter.
115.-
Andeterrin
Andeterrin, foie gras, kirsebær, sennep, jordskokke chips og sprøde urter.
135.-
Sprængt kalvetunge
Sprængt kalvetunge, kål, gulerod, citroncreme, sprødt brød og urter.
115.-
Laks.
Røget laks, krydderurt mayo, rygeost, sprød rug og crudité.
Kr. 105.-
Kammusling a´la Nage
Stegte kammuslinger, hvidvins syltede urter, tomat og sauce Nage.
Kr. 125.-
Hovedretter:
Oksecuvette
Grillet spidskål, ristede nødder, brombær, pommes røsti og kraftig reduktion.
205.-
Svinebryst
Langtidstilberedt svinebryst, karamelliseret løg, syltede pastinakker, merian, pommes Rissolées og sauce Espagnole.
195.-
Torsk
Dampet torsk, grillet rosenkål, spinat, urtekartofler og sauce Beurre Blanc
235.-
Confiteret andelår
Sprængt andelår, pommes Anna, luftig hønse creme og sprøde urter.
215.-
Desserter:
Gammeldags æblekage
I nye klæder.
105.-
Rødgrød
Mørdejs crumble og vanilje.
95.-
Crepes Suzette
Pandekager flamberet i køkkenet, mandler, appelsin, citron og vanilje is.
135.-
Pære belle Helene
Chokolade, vanilje og pære
120.-
Restaurant Svanelunden © 2020 - All rights reserved - lavet af nethjaelp.dk