Kok søges
Restaurant Svanelunden

Dygtig og engageret kok søges til Restaurant Svanelunden i Hjørring

Elsker du at lave mad fra bunden og af gode råvarer? – Så er du måske vores nye kok.

 

Svanelunden søger en ildsjæl, der kan skabe gode smagsoplevelser til vores gæster. Svanelunden er kendt for det fremragende køkken og det gode værtskab, som hovedsageligt laver selskaber og arrangementer. Vi råder over 3 selskabslokaler med en fantastisk terrasse lige ud til søen, hvor vores 2 svaner holder til. Stedet er i rivende udvikling, så der vil være nok at se til. Vi udvider nu staben med endnu en kok for at imødegå de mange arrangementer, der er bestilt.

Er du den rigtige, vil du blive en vigtig del af vores team i køkkenet.

Du vil få tilbudt en plads i et velfungerende og dynamisk team med et godt arbejdsklima, en god vagtplan og venlige kollegaer – med tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi forventer, at du er faglært og har erfaring fra branchen med at sætte gæster og kollegaer i centrum. At du mestrer, koldt og varmt køkken til især selskaber, og at du sætter pris på, at alt er lavet fra bunden. Vi hopper ikke over, hvor gærdet er lavest.

Stillingen kræver, at du kan bevare overblikket i stressende situationer, kan holde mange bolde i luften, alt imens du bevarer dit gode humør. Vi forventer, at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og hjælpsom, for der er brug for, at vi løfter i flok.


Lyder det som noget for dig eller måske en du kender, så send gerne en ansøgning og dit CV til vores mail: info@svanelundenhjorring.dk skriv "Kok" i emnefeltet.

Senest d. 15. juli.


Har du spørgsmål, så ring til Køkkenchef Peter Sten på telefon: 98 91 00 77 onsdag til søndag.


Vi glæder os til at høre fra dig


Vi bruger cookies til at levere de tjenester og funktioner, der tilbydes på vores hjemmeside, og til at forbedre vores brugeroplevelse.

Godkend