Forår
Forretter
Asparges med pocheret æg
Brunet smør, knas og ærteskud
Grønne asparges med hjemmerøget laks
Friske salater, urtemayo, rygeost og chips
Stegt lyssej
Med hjertesalat, bagt gulerod, crudité, gulerodspure med kimchisesam
Hovedretter
Oksemørbrad
Med variation af rodfrugter, kraftig sauce og urtekartofler
Kylling i egen souffle
Grønne asparges, ægtesauce med ramsløg, syltet kål, chips og stegte kartofler
Confiteret svinebryst
Med selleri/peanut pure, bagte persillerødder, grov mos med urter og chili/vaniljesauce
Desserter
Københavnerstang
Rabarber mazarin
Med rabarbersorbet, ærteskudsolie og nøddeknas
Chokolade fondant
Med passionsfrugt og kærlighed
Sommer
Forretter
Grillet Torsk
Med syltet glaskål, skilt sauce, rogn og kinaradise
Hummerbisque
Med ristet vesterhavsfisk, rodfrugter, urter og aioli med revet ost
Rørt laks
Med rygeost, friske æbler, krydderurter, nye radiser og friske salater
Hovedretter
Vildt fra Allan og grønt fra Dorte
Stegt perlehøne
Med ærtepure, syltede gulerødder, ærter francaise og nye kartofler
BBQ gris
Med syltet hvid asparges, kartoffelsalat og spæde grøntsager
Desserter
Jordbær
Med hvidchokoladecreme, sauce sabayonne, verbenasukker, karamelknas og jordbær sorbet
Kæmpe eskimo
Mandelkage
Med hindbær sorbet, passionscoulis, marengs, og sommer urter
Efterår
Forretter
Confiteret svinebryst
I aromatisk sauce, med havgus og urter
Bagt torsk
Med æblekompot, æblesauce med peberrod, syltet æble og urter
Skindstegt kulmule
Med broccolipure med citron, blancheret broccoli og røget blåmuslingesauce
Hovedretter
Braiseret svinekæber
Karamelliseret jordskok pure, chips, friske brombær, puffet svær, ristet hasselnød, revet citron og kartoffel
Sprængt oksespidsbryst
Med rødbedesauce, røget kartoffelpure, baconknas, persille, syltet glaskål, og smørbagt pastinak
Rib eye
Med svampepure, stegte kantareller, syltede majs, majspure, og svampesauce, ristede timian kartofler
Desserter
Karamel pannacotta
Med friske bær, solbærpure, solbærsorbet og tørret kage
Æble/timian mazarin
Med syltede æbler, syltet solbær vaniljeskum og urtegranite
Kinderæg
Vinter
Forretter
Jordskoksuppe
Med stegt vesterhavsfisk, urteolie, syltet selleri og jordskokchips
Dampet torsk
Græskarpure, vaniljesyltet græskar og hummersuppe
ØL-braiseret svinekæber
Karamelliseret jordskokpure, chips, friske brombær, puffet svær, ristet hasselnød og revet citron
Hovedretter
Sprængt Andebryst
Med saltbagt selleri, urtemos, syltet grønt, kraftig sauce
Confiteret svinebryst
Med tyttebær, appelsinpure, kartofler med rosmarin, stegt grønkål, grillet æble med urt, og kraftig sauce
Langtidsstegt Oksetværreb
med søde kartofler, variation af beder og løg. Dertil lækker sauce
Desserter
Klassisk crepes suzette
Æble sorbet
Med vanilje og kanel Hvidchokoladecreme, noget knas på marcipan mandel Æble pure/mos
Pocheret pære
Med vanilje is, pærepure med citron
verbena, chokoladesauce og blød karamel