Snack/appetizer
Svinekugler, Soyanødder, samt Vaffel med røget laks.
Forret
Bagt torsk med sauce på røget skalddyr, syltet butternut og semidry tomat
Mellemret
Morkelfarseret perlehøne med svampepure, rødbede, karse og sherrysauce
Hovedret
Stegt Oksemørbrad med smørglaserede gulerødder, karamelliseret løgpure, kartoffelmos med vesterhavsost og syltet kartoffel, dertil kraftig sauce
Dessert
Vanilje panna cotta med tonganød, passions gele, syltet ananas og knas på saltede nødder
Pris pr. kuvert 395,-
Tilkøb
15 g. Baerii kaviar med ristet brød, creme fraiche & purløg
175,- pr. kuvert
BESTILLING:
Mail info@restaurantabstrakt.dk
eller på telefon. 60 21 90 60.
Ved bestilling på mail bedes der oplyses følgende;
Fulde navn, telefonnummer, antal kuverter, hvilken menu & afhentningssted.
AFHENTNING:
Restaurant Abstrakt eller restaurant Svanelunden
Den 31. december mellem kl. 11.00 – 14.00
I får tidspunkt at vide ved bestilling.
Skal det hele være lidt vildere?
I år har vi valgt at lave en udvidet menu, med nogle af de bedste råvarer verden har at tilbyde. Samtidigt har vi tilføjet en ekstra ret. Princippet er det samme bare lidt vildere ?
Snack/appetizer
Svinekugle med trøffel, baerii kaviar med vaffel, Iberico skinkerulle og urter samt soyanødder.
Forret
Ristede jomfruhummer, bagt torsk med hummer bisque og urter
Mellemret
Tærte med Sorthummer, variation af tomat og friske salater
Mellemret
Farseret vagtel med trøffel, rødbede og Champagnesauce
Hovedret
Stegt oksemørbrad med stegt foiegras, saltbagt selleri og kraftigsauce med urter og solbær
Dessert
Kinderæg med hvid chokolade og passion
Pris pr. kuvert 795,-