Snack/appetizer
Svinekugler, Soyanødder, samt Vaffel med røget laks.

Forret
Bagt torsk med sauce på røget skalddyr, syltet butternut og semidry tomat

Mellemret
Morkelfarseret perlehøne med svampepure, rødbede, karse og sherrysauce

Hovedret
Stegt Oksemørbrad med smørglaserede gulerødder, karamelliseret løgpure, kartoffelmos med vesterhavsost og syltet kartoffel, dertil kraftig sauce

Dessert
Vanilje panna cotta med tonganød, passions gele, syltet ananas og knas på saltede nødder

Pris pr. kuvert 395,-

Tilkøb
15 g. Baerii kaviar med ristet brød, creme fraiche & purløg

175,- pr. kuvert

 

BESTILLING:
Mail info@restaurantabstrakt.dk
eller på telefon. 60 21 90 60.
Ved bestilling på mail bedes der oplyses følgende;
Fulde navn, telefonnummer, antal kuverter, hvilken menu & afhentningssted.

AFHENTNING:
Restaurant Abstrakt eller restaurant Svanelunden
Den 31. december mellem kl. 11.00 – 14.00
I får tidspunkt at vide ved bestilling.

Skal det hele være lidt vildere?
I år har vi valgt at lave en udvidet menu, med nogle af de bedste råvarer verden har at tilbyde. Samtidigt har vi tilføjet en ekstra ret. Princippet er det samme bare lidt vildere ?

 Snack/appetizer
Svinekugle med trøffel, baerii kaviar med vaffel, Iberico skinkerulle og urter samt soyanødder.

Forret
Ristede jomfruhummer, bagt torsk med hummer bisque og urter

Mellemret
Tærte med Sorthummer, variation af tomat og friske salater

Mellemret
Farseret vagtel med trøffel, rødbede og Champagnesauce

Hovedret
Stegt oksemørbrad med stegt foiegras, saltbagt selleri og kraftigsauce med urter og solbær

Dessert
Kinderæg med hvid chokolade og passion

Pris pr. kuvert  795,-