Generel information

Det er vores fornemmeste opgave, at vores gæster skal gå fra os med den bedste oplevelse og at de har haft en vellykket fest. Nedenfor har vi listet nogle af de punkter og betingelser op, der gør sig gældende i Restaurant Svanelunden. Er der spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Arrangement i huset

Antal gæster

De anførte priser i selskabspakkerne og buffeterne er baseret på minimum 20 voksne og minimum 30 voksne på brunch.

Børn

Børn 0-2 år er gratis på selskabsmenuer og brunch
Børn 3-9 år afregnes ½ pris. Gælder ikke natmad og kage/dessert.
Speciel børnemenu kan bestilles mod fuld pris.

Pris- og afregningsvilkår

Det er vigtigt for os at bevare vores lave priser og være konkurrencedygtige – uden vi skal gå på kompromis med kvaliteten.
Stigende råvarepriser gør det dog nødvendigt én gang om året, at efter se vores menukort og regulere priserne såfremt stigninger har fundet sted.
Arrangementer i huset kan afregnes samme dag eller vi fremsender en endelig opgjort afregning, der skal betales inden 8 dage efter modtagelse af faktura via bankoverførsel.

Aftenselskaber

Natmad serveres senest kl. 02.00 og festen slutter senest kl. 03.30. Herefter koster det 50,- pr. person pr. påbegyndt halve time (på det fulde antal gæster).

Før afholdelse

Senest 30 dage før festens afholdelse beder vi dem venligst kontakte os for en festaftale, hvor alle detaljer for jeres arrangement aftales. Det er menu, drikke, bordopdækning, pynt m.m.

Senest 7 dage før arrangementet afholdes skal vi have det endelige og bindende deltagerantal. (se venligst justerings, – og afbestillingsbetingelser længere nede).

Senest 4 dage før arrangementet afholdes skal vi have bordplan, bordkort, pynt m.m.

Justerings, - og afbestillingsbetingelser

Afmeldelse af kuverter skal ske senest 7 dage før arrangement ellers betales der fuld pris.
Ved afbestilling senest 30 dage inden arrangementsdato opkræves 50% af prisen pr. person af de bestilte ydelser.
Ved bestilling 6-0 dage inden arrangementsdato opkræves 75% af prisen pr. person på de bestilte ydelser.

Afbestilling skal altid ske skriftligt via mail.

Generelt

I Restaurant Svanelunden må der ikke medbringes nogen former for drikkevarer.
Såfremt det er aftalt, må der medbringes småkager eller lignende til kaffen efter middagen. Afregnes med 10,- pr. person.

Medbringer man selv kage efter aftale afregnes der 20,- pr. person.

Konfettirør må ikke benyttes hos Restaurant Svanelunden. Bruges dette alligevel tillægges et rengøringsgebyr på 2000 kr.

Ved ekstraordinære oprydnings-/rengøringsopgaver som fx opkast eller lignende tillægges et rengøringsgebyr på minimum 500 kr.